Volg ons op Facebook

De Leidse Carrièreweek 2018

It's your future! 

Maart 2018. In deze week zal de beleving van de jurist gedeeld worden en zullen meerdere studenten afwegingen gaan maken. In die sfeer zal de Carrièrecommissie samen met alle sprekers, kantoren en multinationals jullie verschillende perspectieven laten zien en verbeeldingen geven van jullie carrières. Zonder weet je niets. Albert Einstein zei immers: “Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.”

Gedurende de Leidse Carrièreweek worden allerlei mogelijkheden van die ene keuze na de bachelor uitgelicht. Het programma zit vol met workshops tot externe bezoeken, kantoorkennismakingen tot bekende sprekers en van een ontbijt tot een diner. Nu het thema in volle glorie bekend is geworden en de promotie van start is gegaan, zullen op deze website en Facebook alle activiteiten en carrièrekansen staan! Haal je pak uit de kast, zoek uit welke carrière bij jou past en vorm een beeld van alle mogelijkheden later. Het brengt je overal.

Namens de Carrièrecommissie nodigen wij u uit deel te nemen aan diverse activiteiten. Aanmelden kan op de pagina's van de activiteiten en let op: het aantal plekken per activiteit is beperkt.

Aanmelden

De aanmeldingen voor de Leidse Juridische Bedrijvendag 2018 en de Carrièreweek zijn geopend!
Houd onze Facebook en site in de gaten om op te hoogte te blijven!